NOTÍCIES

Diumenge 23 de Juny: Per la tarda rebrem la flama del Canigó i es realitzaran diferents activitats a la plaça de la Vila. A partir de les 21:00h a la mateixa plaça farem el sopar de revetlla de Sant Joan, amb barra de bar i el concert del grup “Los Mil Hombres”. Podeu adquirir els tiquets als vostres establiments habituals.

Dissabte 30 de Març de 2019 Participarem al Mercat Solidari de Parets del Vallès, hi serem presents de 10 a 20 h. Us esperem a tots!

Dissabte 23 de Febrer: Tot a punt per a cel·lebrar la nostra Calçotada Morada.

Diumenge 3 de Febrer: Avui hem fet un pilar i un castell d’exhibició durant la II Caminada Solidaria Parets contra el Càncer.

Manyacs Solidaris
Manyacs Solidaris

Divendres 11 de gener de 2019 a les 19:30h els Manyacs de Parets vàrem celebrar l’Assemblea Ordinària en el nostre local social “La Morada”, es van aprovar els comptes generals i el pressupost per aquest 2019, però aquesta assemblea va servir per a aprovar la nova tècnica castellera que guiarà els Manyacs aquest any, desprès de la dimissió per motius personals del cap de colla Eduard Guiu, la nova junta tècnica estarà formada per el Xavi Arias com a cap de colla, el Geri Valls com a sots-cap i completaran aquesta junta l’Ari, Mariluz, Iréne, Mireia, Joan, i en Sergi. La junta també ha fet alguns canvis l’Albert Pérez deixa de ser el tresorer i el substituirà la Sandra Salcedo, la Montse Mas deixa la secretaria que aquest càrrec l’ocuparà en Nani Martínez, fet que l’obliga a deixar la vicepresidència de la junta, i el nou vicepresident serà Albert Aguilera, Ferran Soto seguirà com a president de l’entitat. Per aquest 2019 l’objectiu es aconseguir nous patrocinadors per a poder reformar el local i col·locar la xarxa de seguretat i obtenir finançament per a poder fer la sortida a Andorra, durant el 2019 es seguiran fent les diverses activitats com la calçotada que es farà el 23 de febrer, la festa de Sant Joan, la Pre-diada i Diada dels Manyacs i moltes més activitats.

Junta Tècnica 2019

Publiquem el video resum de la temporada 2018.

Autor: Fernando Arnela