FES-TE SOCI

Els Manyacs som una entitat sense ànim de lucre i el nostre objectiu es l’ exercici del fet casteller. Els socis són una part molt important de la colla ja que amb els diners de les quotes, la colla pot gaudir de recursos econòmics propis, que utilitzem per a pagar el local social, desplaçaments i altres despeses per a poder desenvolupar la nostra activitat. Podeu ser socis protectors que són aquells que ajuden econòmicament a la colla sense fer castells, o fer-te soci casteller per a poder venir a fer castells amb nosaltres.

SOCI PROTECTOR

S’ en pot fer qualsevol persona que vulgui ajudar al manteniment econòmic de la colla per fer possible les moltes activitats que es realitzen. També per ajudar a donar a conèixer el fet casteller, la cultura popular i el nostre poble en particular. Per a fer-se soci només cal omplir el següent formulari i pagar la quota corresponent.

SOCI CASTELLER

Qui pot fer-se casteller? Tothom que tingui ganes de donar-nos un cop de mà, tothom hi té cabuda sigui quin sigui el seu perfil, viene a un dels nostres assajos que fem a la Morada C/ Ponent, 18 Parets del Vallès, els dimarts o divendres a partir de les 19:30h i els nostres tècnics t’ajudaran a trobar el teu lloc. També hauràs de complimentar els següents dos formularis i fer efectiva la quota de soci.

QUOTES

Aquestes quotes són el mínim a pagar, si algú vol aportar més, pot posar l’import que consideri convenient

COM PAGAR

Només cal fer una transferència bancaria indicant el vostre nom al següent número de compte:

ES8301823463620201612086

També es pot fer en efectiu els dies d’assaig de la colla.

RENOVACIÓ

Per renovar la quota de soci només cal enviar una transferencia bancaria, indicant el vostre nom en l’apartat concepte, i enviant el justificant de pagament al correu: tresoreria@manyacs.cat abans del 31 de Març.