NOTÍCIES

24 FEBRER 2024: Celebrarem la nostra tradicional Calçotada Morada.

Bases del concurs d’instagram Fira de Nadal 2023

Setembre 2023: Ja tenim a la venda les participacions de la Dooble i Grossa de Nadal 2023. Podeu adquirir-les al nostre local els dimarts i divendres de 20:00 a 21:00h.

El 23 de Juny de 2023 celebrarem la tradicional Revetlla de Sant Joan.

El 18 de Juny de 2023 a Parets del Vallès tindrà lloc la Trobada de Colles del Vallès Oriental

El 25 de Febrer 2023: Celebrarem la nostra tradicional Calçotada Morada, al nostre local, és una activitat oberta a tot el públic en general.

02/10/2022 Ja tenim a la venda les participacions de la Dooble, podeu adquirir-les al nostre local els dimarts i divendres de 20:00 a 21:00h.
Més info: https://bit.ly/3SRv4ky

23 de juny 2022 a les 21:30h: Revetlla de Sant Joan, es fara un sopar de germanor i ball amb sessió DJ a càrrec de Dj. Mike.

Ja es poden adquirir les entrades els dimarts de 19:30 a 21:00h al nostre local La Morada: C/ Ponent, 18 de Parets, o també a la Tintorería Destaca Parets, i la Joieria El Mirall. El preu del tiquet per persona es de 15€

Dissabte 10 d’abril 2021: “Els Manyacs som la llet” per això farem un recapte d’aliments, per al rebost solidari de Parets, el que més es necessita es llet i galetes, però podeu portar qualsevol aliment envasat, ens trobareu a la porta dels següents supermercats de Parets de 9 del matí a 14h: La Progressiva (Casc Antic), Mercadona i Aldi (Zona comercial Iveco), Superservis i Sorli (Eixample).

Dimecres 14 d’octubre 2020: Davant l’augment de contagis per la Covid i les noves mesures presses per la Generalitat, tanquem la nostra seu social “La Morada”durant 15 dies.

Dimecres 11 de Març 2020: Seguint les recomanacions de la CCCC i del departament de salut de la Generalitat, aturem tota activitat castellera de manera preventiva fins a nou avís. Per tant els assajos queden suspesos. A mesura que anem rebent noves recomanacions us anirem informant.

Diumenge 29 de Febrer: Celebrarem la nostra tradicional calçotada Morada, més endavant donarem més informació al respecte.

Divendres 17 de Gener: Inaugurem oficialment la xarxa d’assaig, aquesta xarxa te unes mides de 5,02 x 4,63 mts amb 6 forats i es pot desplaçar longitudinalment per tal que resti emmagatzemada sota d’un altell quan no s’utilitza.

Divendres 17 de Gener: En l’assemblea ordinària s’aproven els canvis a la junta, així doncs en Ferran Soto deixa la presidència a favor d’en Jordi Domènech. La junta tècnica continuarà però amb algunes modificacions estructurals, com per exemple que aquesta temporada hi haurà dos sots cap de colla, i l’entrada d’algún integrant més.

Diumenge 23 de Juny: Per la tarda rebrem la flama del Canigó i es realitzaran diferents activitats a la plaça de la Vila. A partir de les 21:00h a la mateixa plaça farem el sopar de revetlla de Sant Joan, amb barra de bar i el concert del grup “Los Mil Hombres”. Podeu adquirir els tiquets als vostres establiments habituals.

Dissabte 30 de Març de 2019 Participarem al Mercat Solidari de Parets del Vallès, hi serem presents de 10 a 20 h. Us esperem a tots!

Dissabte 23 de Febrer: Tot a punt per a cel·lebrar la nostra Calçotada Morada.

Diumenge 3 de Febrer: Avui hem fet un pilar i un castell d’exhibició durant la II Caminada Solidaria Parets contra el Càncer.

Manyacs Solidaris
Manyacs Solidaris

Divendres 11 de gener de 2019 a les 19:30h els Manyacs de Parets vàrem celebrar l’Assemblea Ordinària en el nostre local social “La Morada”, es van aprovar els comptes generals i el pressupost per aquest 2019, però aquesta assemblea va servir per a aprovar la nova tècnica castellera que guiarà els Manyacs aquest any, desprès de la dimissió per motius personals del cap de colla Eduard Guiu, la nova junta tècnica estarà formada per el Xavi Arias com a cap de colla, el Geri Valls com a sots-cap i completaran aquesta junta l’Ari, Mariluz, Iréne, Mireia, Joan, i en Sergi. La junta també ha fet alguns canvis l’Albert Pérez deixa de ser el tresorer i el substituirà la Sandra Salcedo, la Montse Mas deixa la secretaria que aquest càrrec l’ocuparà en Nani Martínez, fet que l’obliga a deixar la vicepresidència de la junta, i el nou vicepresident serà Albert Aguilera, Ferran Soto seguirà com a president de l’entitat. Per aquest 2019 l’objectiu es aconseguir nous patrocinadors per a poder reformar el local i col·locar la xarxa de seguretat i obtenir finançament per a poder fer la sortida a Andorra, durant el 2019 es seguiran fent les diverses activitats com la calçotada que es farà el 23 de febrer, la festa de Sant Joan, la Pre-diada i Diada dels Manyacs i moltes més activitats.

Junta Tècnica 2019

Publiquem el video resum de la temporada 2018.

Autor: Fernando Arnela

Bases del Concurs d’Instagram Nadal 2023